vrijdag 19 augustus 2022

Vrijdag 19 augustus 2022

Dagje rustig aan


De weersverwachting gaf al de hele week aan dat het vandaag vooral zou regenen. Dus in de planning hadden we voor vandaag daarom een dagje rust opgenomen. Lekker uitslapen, wasje draaien, laatste aflevering Stranger Things kijken, spelletje doen en waar iedereen verder zin in heeft in en om huis. De hele nacht heeft het al behoorlijk gespookt met onweer en regen en als we wakker worden, is het gewoon…. droog. Wel bewolkt, maar verder prima weer. Wat nu, daar hadden we niet op gerekend? We besluiten dat het vakantie is, en dat mooi weer niet verplicht betekent dat we iets “moeten” doen, dus we blijven toch een dagje relaxen thuis. Hans en Jasper halen broodjes en verder doen we niet veel bijzonders overdag, behalve de eerder genoemde bezigheden.

‘s Avonds lopen we naar het meer en gaan daar eten bij Joya Kitchen, een goed aangeschreven Aziatisch restaurantje van Bled. Jasper wil graag sushi.. helaas… dat is op, bummer. Hans wil wel graag blijven zitten in dit restaurant, want hij heeft wel lekkere dingen gezien, dus voor Jasper gaan we even bij een ander restaurantje 50 meter verderop sushi afhalen en dat eten we bij Joya op, geen probleem :-) 

Op de terugweg bekijken we de huizen in “onze” straat eens extra goed; er staan behoorlijk wat flinke herenhuizen tussen in diverse kleuren, het lijkt hier wel een gegoede buurt van Bled te zijn. Ons huis (laatste foto) is pas vorig jaar gebouwd en duidelijker in een modernere stijl.





We hebben ook een prachtig uitzicht vanuit het raam:



Vanavond redelijk op tijd naar bed, want morgen willen we naar Lake Bohinj en een waterval bezoeken daar in de buurt. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Superleuk als je een reactie achterlaat! Vergeet je naam niet, anders weet ik niet wie je bent!