maandag 29 augustus 2022

Maandag 29 augustus 2022

Rulantica zwemparadijs


Vandaag mogen Jasper en Hans een langverwacht bezoek gaan brengen aan Rulantica, het mega-grote waterpark van Europa-Park. Twee jaar geleden zijn ze daar ook geweest, en inmiddels is er een groot buitengebied bijgebouwd, dus het komt goed uit dat het vandaag zo’n 29 graden wordt, dan kunnen ze binnen én buiten alle glijbanen en andere waterattracties benutten. Ik mag een dagje alleen doorbrengen in en om het huisje op de camping; ook niet erg voor een keer ;-)

Achter Rulantica gaat een mooi verhaal schuil dat speciaal voor Europa-Park is ontwikkeld en dat geïnspireerd is op de Noorse mythologie. Het legendarische eiland “Rulantica” staat centraal en het thema is in het hele zwemparadijs doorgevoerd met “Snorri” als leuke blauwe mascotte. Dus naast alle waterpret is het ook nog prachtig om te zien.






Ze houden het vol tot een uur of vijf (vanaf tien uur!) en dan is Hans er wel klaar mee. ‘s Avonds koken we (voor de tweede keer deze vakantie…) zelf, weer een pasta, en dan is de rest van de avond voor uitrusten en lezen.





 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Superleuk als je een reactie achterlaat! Vergeet je naam niet, anders weet ik niet wie je bent!